15 februari 2015

Längtan tillbaka till bloggvärlden, längtan till att dela inspiration med er


Hej!

En dag i april 2013 så vändes vårt liv upp och ned ... så länge sedan men ändå inte?! Det tog ett helt år innan vi kunde flytta tillbaka hem och när vi väl kom hem så gick nog luften helt ur mig! Men nu är vi hemma och allt känns bara bra och när pusselbitarna börjar falla på plats, så har längtan till att lyfta kameran kommit tillbaka! Och i helgen så kickstartade jag igång med en fotokurs på Fotografiska! En kurs i matfotografering! Två härliga inspirerande dagar tillsammans med ett gäng trevliga tjejer (och en herre) och en fantastisk duktig matfotograf, Matilda Lindeblad med assistent och gulliga kockar. Så kul!!

Och nu vill jag så klart dela min bild med er, kära bloggvänner!! 

Ha det gott!!
Monica

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var roligt och höra att allt är bra med dig och att ni kommit tillrätta med allt hemma. Fotokurs låter kul, vet ju att du redan är en duktig fotograf. Jag som inte gillar sushi tycker det ser gott ut på din bild.
Kramar/AM

Ninnis sa...

Så kul att höra av dig.....och att allt löst sig.....=)
Du har varit saknad....<3

Välkommen tillbaka!

Kram Ninni

Viola sa...

Glädjande att du är tillbaka och att livet börjar bli normalt igen...har själv haft några tuffa år med mkt sjukdom i familjen så mitt bloggande har blivit lidande men nu har jag börjat så smått igen, superfin bild, kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din hälsning, den blev jag glad för.
Ha en fin 1a maj och stor kram/AM