04 december 2009

Det enkla och vackra

Hej,
så är det åter igen fredag! H Ä R L I G T! Skall strax förflytta mig till köket och påbörja middagen, men först några rader.

I förra inlägget så visade jag betongtomtarna som nu blivit klara efter si så där 4-5 år. Och det kan ju få er att tro att jag är en person som verkligen tänker över mina projekt innan de verkställs - men nej det kunde inte vara mer fel!! Jag är tvärt om - allt skall göras på direkten vilket kan ge min kära sambo gråa här emellanåt. I mitt inlägg den 14 september så visade jag min idé om ett grönt fönster upphängt i hallen, uppborrat och klart. Gubben frågade som vanligt - är du verkligen helt säker? Innan han plockade fram slagborren (vi har betongväggar).

Dagen efter så råkade jag passera en antikhandel och hittade en gammal "diskbänk" med zinkho till hallen - och ja vad tror ni? Jo fönstret åkte ned.... men jag har återanvänt ett av hålen till den vackra bokstaven G som nu pryder hallväggen.....

Och idag så har jag fixat en liten vacker girlang till betongfönstret mellan köket och mitt "mellanrum" som jag kallar det. Jag som egentligen är en riktig skogsmulle hittade någon typ av grön kvist som jag inte tror skall barra helt galet på Hötorget igår. Men man får väl göra undantag ibland!!

Ha en riktigt underbar helg! Kram Monica

4 kommentarer:

Mia sa...

Skönt att höra att det finns fler som får idéer som man bara måste göra nånting åt på en gång. Här hänger inte sambon med alls i svängarna, han är snarare med av typen "snynda långsamt". :)

Kul med tomtarna i tidigare inlägg... jag gjorde betongstrutar i somras. Har satt en armeringspinne i struten som "fot". Tänkte måla hela struten röd och trycka ner under våra stora granar... som små tomtenissar. :)

Såg du föresten att min fina vinst fått en ram? :)

Trevlig helg!
Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

G som i God jul, eller G som i glad. Det är jättefint med rostiga bokstäver. Diskbänken låter spännande också. Och det blev superfint med din nya girlang.
Ha en bra adventshelg
Goa kramen
AnnaMaria

Anne-Marie sa...

HEJ!
Oj va fint du fixat!Här har vi fått lite snö i natt så de är så vackert ute!
När jag kommer hem efter jobbet blir de glögg i verandan.
Kram A-M

Lantliv i Norregård sa...

Hej!! Den där girlangen gillar jag!! Och så är jag svag för rostigt!! Ha en bra dag;o)
Kram Malin