19 januari 2010

Butikstips i Dalarna

Hej!
Idag så tänkte jag tipsa om en otroligt fin och inspirerande butik som drivs av två trevliga tjejer, Susanne och Marie. Butiken heter Norrgården inredning & design och ligger i Falun. Det var genom min passion för att kika runt på inredningsbloggar som jag hittade dem. På bloggen visar de alla vackra möbler som de har till salu och fina inspirerande bilder från butiken.

...bilder från butiken lånade av Norrgården...

Jag blev väldigt nyfiken och sugen på att besöka butiken, så när vi åkte till Dalarna för att fira julen i Mora, så tog vi vägen förbi Falun bara för att jag så gärna ville besöka denna butik. Och så hade jag ju sett en vacker Korbo-korg och en fin gammal låda som jag så gärna ville ha och jag hade mejlat Susanne och bett henne lägga undan detta till mig....

...min fina korg och underbara låda...

Och jag blev inte besviken! Butiken var sååå mysigt och personalen var jättegulliga! Så har du vägarna förbi så gör ett besök!! Eller om du letar efter någon fin möbel så håll utkik på deras blogg! Jag har sett att ibland så lastar de "bussen" full och kör nedåt i landet med bussen fullastad av vackra gamla möbler som skall hem till sina nya ägare..

...jag har alltid älskat gamla dalahästar. Detta är två som finns i min samling...

Ha en riktigt fin vecka!
Kram från Monica

4 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Hallå!!
Ja den butiken skulle man vilja besöka så mysigt de ser ut och massor av fina saker!!
Nu är de väl dax för besök i norrland så vi får kajka runt på alla mysiga butiker här runt om och loppisar!!
Kram Anne-Marie

Lantliv i Norregård sa...

Dit skulle jag gärna vilja åka...
Fina saker du köpt och jag gillar dina dalahästar skarpt;o)
Kram Kram Malin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har sett bilder och läst om den här butiken. Den ser riktigt fin ut, det var en bra omväg ni tog. Din korg och låda är jättefina, så roligt och komma hem med dom och ställa iordning. Jättefina gamla hästar har du också, så fint när det var mildare och lite slitna färger.
Ha det gott
Goa kramen
AnnaMaria

Mycket annat & lite betong sa...

Vilken mysig butik och fina bilder.
Hälsningar Agneta