27 maj 2010

Visst är färgen rosa magisk?Hej!
Ja vad är det egentligen som är så magiskt med färgen rosa? För visst är det en färg man gärna dras till? Och varför har de flesta småtjejer en rosa period? Någon som har ett svar eller en egen teori om det "rosa mysteriet"?

Dessa koppar var bland det första som jag köpte när jag flyttade hemifrån för väldigt många år sedan. Och rosa tulpaner fick jag av en kompis som var här och käkade lasagne igår. De står nu i en underbar gammal rostig kaffeburk. Det skira rosa mot det ruffa rostiga, nice tycker jag!

Ha det gott!
Monica

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Monica. Jag har nog aldrig kommit ur min rosa period, det och ljuslila dras jag till. Och visst är färgen magisk, speciellt ihop med vitt. Tulpanerna såg somriga ut för att dom var rosa, jättefint.
Kram till dig vännen
AnnaMaria

Vintage House sa...

rosa är verkligen en underbar färg, man hittar på något sätt alltid tillbaka till den:)
kram
sandra

Hannis sa...

God morgon i regnet!
Rosa är fint!
Men jag lyckas aldrig med att ta in den färgen i mitt hem.
Förutom på blommor=))

Fantastiskt fina bilder!

Fnissade gott åt ditt lampsamlande.
Skönt att jag inte är ensam om det!

Kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej! hmmm, jag vet inte vad det är... men hos min sexåring är det den klara favoritfärgen på allt :-) Och jag gillar också rosa, fast har varit väldigt försiktig fram tills alldeles nyligen. Nu dyker det upp lite kuddar och dukar med rosa detaljer hemma visst!
Kram
Susanne

Hannis sa...

Hej där!
Du har en utmaning med award att hämta hos mig.
Inga tvång bara om man har lust=))

Kram Hannis

Anonym sa...

Oh såna koppar köpte jag också när jag var väldigt ung på 70talet måste det ha varit. Dom är så fina men jag har inga kvar.
Kram Susanne
www.pilgarden.blogg.se