01 september 2010

September

Hej!
Idag så byter vi blad i almanackan, till september. Vilket i Sverige sedan lång tid tillbaka räknas som vår första höstmånad... det känns alltid lite vemodigt att sommaren är slut, men samtidigt så älskar jag hösten....

Vad betyder hösten för dig?


Här hemma hos oss så tillbringar vi mer tid hemma och inomhus! Jag varvar ned med tända ljus och en kopp te i mysfåtöljen. Och så har jag tagit tag i lite projekt som stått still under den långa underbara sommaren.
Nedan en glimt av ett av mina omklädningsprojekt och ovan en bild på min lilla Buddha. Inköpt på Sri Lanka för många, många år sedan...


Kram Monica

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser väldigt väldigt fint ut det du håller på och klär om. Så vackra trädetaljer, och det vita tyget och möbelbandet är ljuvligt. Hoppas du visar när du är klar.
Och nu är det höst, känns bra! Inte ett moln på himlen idag, och jag är ledig.
Kramar
AnnaMaria

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder Minica..
Liker kontrastene dine...
Høsten er vakker... og den byr på vakre farger.. en fin årstid dette også..

Ønkser deg en fin dag..

klemmer )=

Vita verandan sa...

Kul med att gå kurs för fotografering, det skulle jag också vilja, jag håller på att testar själv. Har kommit fram till att jag vill ha nytt objektiv....fast det blir det nog inte.
Höst för mig är lite vedmod, jag kan känna sorg över att den härligaste tiden snart är över och vi går mot ett mörker. Usch låter kanske deppigt men jag tycker den tid som kommer är så lååång.
Kram Anna

Mitt Måleri sa...

Hej
hittade hit från bloggen ett rött monogram =) har kikat runt en stund och tycker du har en fin och inpirerande blogg..hit kommer jag igen
kram pia

Rosor och Spetsar sa...

Underbar header du har, helt i min smak, mycket fint du visar på din blogg o så inspirende. Stolen blev så snygg o lyckliga du sm hittat en grislampa de är så häftiga.
Ha en härlig helg
Kram
Annelie

Hannis sa...

Hösten är en härlig tid.
Stora koftor, soffmys,tända ljus och heta grytor!
Allt lugnar sig på något sätt.

Önskar dig en skön och kreativ helg/
Kram Hannis

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag är en av dem som mår dåligt under den mörka årstiden. Därför är det så härligt att läsa på bloggar att många tycker om hösten och varför. Det får mig att försöka tänka positivt och se det vackra. Positiva tankar gör jobbiga saker lättare.

Vilket fint projekt du håller på med, så fina reliefer och snyggt slitage.

Kram, kram,
Regina

Made in Persbo...Carina sa...

Mmm...hösten för mig är klar, solig, doftande av mylla, ved och tända ljus. Gör som du och tillbringar mer tid inne med gott samvete :)

Himla vackra bilder du tar, och så fin den där kudden är som du visade för ett antal inlägg sedan. Den i juteväv med svårtmålad text på. Såg den när den kom ut en webbutik i somras och blev helförtjust direkt!

Ha det gott!
Kram, Carina