24 augusti 2011

Röjarfeber


Hej!
Det började i Lördags då regnet bara öste ner. Då gick jag ned i min källare ... och började röja! Och sedan så har röjarfebern hållit i sig hela veckan och spridit sig upp i lägenheten. Så nu känner jag mig otroligt nöjd!!

Helt galet så mycket prylar jag har samlat på mig genom åren. - Vad gör ni med sånt som ni inte vill kasta för att det är fina, rediga och funktionella prylar? Jag  skulle så gärna vilja ställa mig på en loppis. Tycker det är kul när prylarna kan komma till användning för någon annan och så är det ju trevligt med några extra kronor, till något nytt, hi hi.Vi får se om det blir någon loppis eller om jag lämnar lådorna till Myrorna. Jag brukar lämna in prylar och kläder dit med jämna mellanrum.

Ha det gott!
Monica

PS: Om någon är intresserad så har jag lagt ut lite insektsbilder och florabilder
till försäljning.

8 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

du borde ha en bloppis istället;) Visst är det så att när man väl har börjat så fortsätter det bara av farten;) kram johanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Får man sån feber gäller det och röja rejält medan den varar, för tyvärr drabbas man alltför sällan av den. Jag brukar ha loppis på jobbet, vi är över 30 pers så allt brukar försvinna.
Roligt att du är med i min utlottning, dina lotter ligger i lådan nu.
Kramar
AnnaMaria

Vintage House sa...

Hej
så härligt det låter det hade jag oxå behövt..
Ställ dig på loppis och skänk sedan det som inte blir sålt..
ha en skön torsdag snart helg!
kram
sandra

Nordisk gammelt sa...

Flotte insektbilleder du sælger.
Også et flot ikon!
Hilsen

Creative Living + Wabi Sabi Style sa...

Tack för besöket hos mig. Härligt bildcollage. Jag står inför samma dilemma som du: loppis eller inte loppis. Det blir nog inlämning till Myrornas till slut. Annars riskerar grejerna stå kvar till nästa säsong. Och nästa. Och nästa.... ;-)

Viola sa...

Vad härligt med storröj, själv så säljer jag av, sålde mkt på min egen vintage-loppis i somras..du får väl spara i kartonger och vara med nästa år för det blir repris...vi hade ca 1500 besökare under denna lördag och många bloggare var här och sålde, så trevligt så, ha en skön helg, kram

Hannis sa...

Visst är det skönt med dom rycken!
Där man bara plöjer sig fram och rensar bort.
På något sätt så får man energi av det.

Jag brukar använda mig av tradera.
Funkar bra tycker jag=))

Kram Hannis

Marie sa...

Att röja är underbart! Ska ta våran källare nu i höst (väldans välbehövligt), jag längtar!!!!
Jag skänker en hel del till second hand, resten sparar jag till våran loppis i maj (får ju bli en repris eftersom det blev en sån succe förra gången).

Trevlig kväll!
Kram Marie