02 maj 2013

Torsdagstema stilleben

Hej,
Dagens torsdagstema i Fabriken bjuder på stilleben! Mitt bidrag blir en glimt från "min hörna" i sovrummet.
Stilleben skapas medvetet och omedvetet i ett hem då man placerar ut saker som man tycker om!Läget just nu är att vi fortfarande bor på hotell, men vi har fått en evakueringslägenhet att flytta in i om några veckor. Tur i oturen är att vi nu går mot sommar för så fort vi har möjlighet så åker vi till landet. Där känns livet trots allt väldigt normalt och vi jobbar vidare med orangeriet och jag håller på att fixar runt om. Förbereder för att så alla sommarens grönsaker! Kika in i Fabriken och se fler stilleben.

Ha det gott!
Kram monica

6 kommentarer:

en matsked grejer sa...

Läser inlägget nedan och tankarna rusar iväg direkt. Vet ju så klart inte vad som hänt - tänker brand det första jag gör, men det spelar ju egentligen ingen roll... Sänder all min medkänsla till dig! Strongt gjort att samla ihop sig och fortsätta göra inlägg i Fabriken fast inget finns kvar just nu. Jag önskar verkligen att ni ska kunna få tillbaka de viktigaste ägodelarna, men det är ju som du skriver viktigast att ni alla mår bra och har varandra... Känns så futtigt att skriva så här på håll när man bara vill ge dig en stor kram... Jag önskar er verkligen medgång i processen att återfå ert hem!
Varma hälsningar Cecilia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Har ingen aning om vad som hänt dig, men det låter hemskt att ditt hem blivit förstört. Tur att du och de dina efter omständigheterna mår bra och att ni får hjälp och någonstans att bo. Skönt att du har stugan på landet och så får vi hoppas att det inte tar för lång tid att bygga upp ditt hem.

Skickar styrkekramar!
Regina

Hannis sa...

Underbara bilder!

Tids nog så kommer du att skapa ett vackert hem igen.
Det är jag övertygad om!!

Ha nu en fin helg/Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gulle dig, så starkt och göra ett tema-inlägg,
när du kanske bara vill gråta över allt du mist.
Men det är så skönt och veta att ni har landet och
åka till, hoppas inte det är allför långt från
lägenheten ni nu får bo i. Jag tänker på dig ofta.
Massa kramar
AnnaMaria

Viola sa...

Blir alldeles tagen när jag läser vad som drabbat er men man får tänka så att det viktigaste är att man har varandra och att ingen blev skadad...livet kan förändras på en sekund,. det fick vi erfara för 1,5 år sedan då min man blev allvarligt sjuk...ha det så gott och tur att vi går mot den varma årstiden, många kramar, VIOLAN

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt härlig helg!
Kram/Lena