23 mars 2014

Urban fägring

Hej,
vecka efter vecka averkas och snart är mars månad till ända... en månad som har bjudit på härligt soliga dagar då vårkänslorna svallat men också en och annan dag med snökaos som tagit ned mig på jorden igen! Och då jag har insett att det inte gör så mycket att jag inte har haft möjlighet att fylla balkongen med blommor ännu!

Så fort solen börjar värma så börjar det alltid rycka och klia i fingrarna och benen vill omedelbart rusa iväg till torget och köpa massor av Penséer! Men eftersom vi ännu inte flyttat hem och balkongen är galet smutsig så fick jag hejda mig! Men jag står i startgroparna för att skapa min urbana fägring!
-->

Torsdagen (vårdagsjämningen) tillbringade jag på mässan Nordiska Trädgårdar. Årets tema var "Urban fägring" - och det fanns massor av inspiration att hämta och njuta av! Fick dock hålla mina inköp i schack då det är lite tidigt på året, svårt att förvara och ta hand om vissa plantor. Men ett gäng Chiliplantor och två tomatplantor fick följa med mig hem! Vilket känns hanterbart. Och så hittade jag en kruka med kaffir limeblad.  Och då jag gärna lagar Thaimat så  kändes det lite extra spännande att odla sina egna blad. Så nu håller jag tummarna för att jag skall lyckas med den!Bilderna har jag tagit med min Iphone på mässan Nordiska Trädgårdar! 

Full aktivitet råder i vår lägenhet och det närmar sig den så efterlängtade dagen då vi skall få flytta hem!!  

Ha det gott!!
Monica

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Wow vilka härligt inspirerande bilder du visar!!! Jag har inte fixat med några blommor utomhus ännu, men inne blommar vårlökarna=)
Öskar dig en finfin ny vecka!
Kram,
Regina

Hannis sa...

Åhh! Kan tänka mig att mässan var bra.
Ser spännande ut på dina bilder!

Och JIPPIE säger jag till att det snart är dags. Jag som inte ens ska flytta blir pirrig i magen när jag läser.
Så skönt det kommer att bli för er!

Kramen Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt att det äntligen är dags, som ni har väntat. Härliga bilder från mässan, häftigt och släpa dit ett rostigt bilvrak. Jag gillar ju såna, fotar gärna om jag hittar.
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Här har vi massor med snö, men solen börjar värma och det tinar för fullt.
Ser fram emot när du börjar ställa i ordning ert hem igen. vill se massor med bilder och få inspiration av dig :) Kram /Lil

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Härligt att du är hemma, äntligen kan du börja vårfixa och greja.
Kramar/AM