10 april 2014

Otålighet | eftertänksamhet


Hej,
Ja dessa två går inte alltid ihop! Lider mer av otåligheten och önskar ibland att jag skulle äga mer av eftertänksamheten… Men jag är alltid så full av idéer och projekt och ALLT vill jag göra och alltid direkt. Ett ”statiskt” hem kommer jag nog aldrig leva i : ) då mitt hem är ett av mina stora intressen och det är här jag lever ut en del av min kreativitet.

Just nu så håller vi på att flytta tillbaka hem efter ett helt år på hotell och i en evakueringslägenhet så just nu är inredningsabstinensen enorm!! Vi lever i ett kaos av lådor och prylar i ett inte helt klart hem. Så just nu prövas mitt tålamod, enormt! Kan inte göra det innan det är gjort och då måste det göras först o s v … och jag vill göra ALLT och jag längtar efter det där underbara ”piffet”… så mitt i röran så står det en och annan nyinköpt blomma och ett påskris!!

- Känner ni igen er? Innan sista spiken (eller helst före) så är man där och ställer dit något (en kruka eller en sak) bara för att man måste få känna K Ä N S L A N…

Tror det finns massor av hantverkare som skakat mer än en gång på huvudet åt den där krukan eller saken som helt plötsligt står där en morgon fastän det inte är färdigbyggt!!


Hemma hos oss är det nu full inflyttning och inredningsaktivitet - ett nytt hem skapas!
Och Fabriken är igång, igen! Och våren är här och snart är det sommar, så nu kör vi!!

Ha det gott
Kram Monica

6 kommentarer:

Den där Victoria sa...

Vilken underbar trälåda och bild. Jag förstår att det kliar i fingrarna på dig om du har bott på hotell och evakueringslägenhet över ett år. Det blir spännande att följa dig/er i ert nya hem.

//Victoria

Hannis sa...

HEJA DU!!
Förstår att det kliar i fingrarna och jag skulle göra exakt samma sak.
Fort ska det gå!

Snart dags för mässa och fika=))

Kramen Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men såklart du är ivrig, så länge som du har väntat. En kruka här och där lär nog bara pigga upp dina hantverkare.
Kramar/AM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag fick mig ett gott skratt imorse men hann inte skriva kommentar. Bara lekte med tanken på att det skulle ha varit en tvåbent granne, någon av dom...Fnissade så jag höll på och sätta mitt morgon-te i halsen. Blev en bra start på en fin fredag.
Stor karm/AM

Anonym sa...

Ja du det där med tålamod, eller rättare sagt bristen på tålamod är nog nått som går i släkten ;) Tror det är bara jag i hela familjen som har tålamod ;p

/Lillasyster

G:a Affären sa...

Det så klart att du är ivrig att flytta i det nya hemmet, förstår precis känslan med att få pröva piffet i ett kaos!
Såg också det senare inlägget och glädjen över det nya köket, härligt!

Kramar
Cia