08 april 2010

Saxar!

Hej,
Igår kväll så städade jag ut påsken - som här hemma hos oss bestod av några påskägg och lite påskris! En arbetsinsats på några minuter. Men som vanligt så slutade det med att jag flyttade om både här och där... och plötsligt så var klockan långt efter midnatt!

- Känns det igen? **fniss**

Några av mina burkar fick flytta ut i "mellanrummet" och så fick de lite ny fyllning av bland annat två av mina gamla saxar. Saxarna har varit förpassade till källaren under en längre tid men nu har de åter igen hamnat i rampljuset!
...och på tal om saxar... För många år sedan så var min telefon helt plötsligt en dag "stendöd"och förblev tyst. Så efter några dagar så ringde jag till Telia och gjorde en felanmälan! Telia kunde inte se att det skulle vara något fel i mitt område så de skickade ut en reparatör som ganska snabbt hittade felet. En av mina fårsaxar hade ramlat rakt ned och genomborrat telefonledningen.
- Jag undrar vad den mannen tänkte och sedan berättade till sin arbetskamrater, om den tokiga bruden med en massa gamla saxar... ha ha...Och självklart så fick jag stå för notan.

...och nu har det blivit midnatt, igen!


Tusen Tack till er alla för att ni tittar in till mig! Kram Monica

8 kommentarer:

Vintage House sa...

Underbart vackra saxar..
fint fint att ha dom framme...
ha en ljuvlig dag
kram
sandra

Pilo sa...

Det var en solig och söt historia som säkert berättas någon gång då och då över en kaffe =)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det känns igen, jag flyttar runt saker också. Det var fint och ha saxar och formar i glasburkarna. Du var garanterat Teliamontörernas snackis ett bra tag, tror aldrig dom sett en fårsax i en sladd..fniss.
Ha en fin dag
Stor kram
AnnaMaria

Anonym sa...

Ja att du flyttar runt saker är inget nytt.. tänker på när vi körde ner möbler till dig och du gick runt o flyttade på saker hela kvällen medan vi satt o halvsov i din soffa. Då förundrade jag mig över ditt "plockande" och tänkte på att hemma med mina två marodörer så gällde det bara att få alla grejor utom räckhåll. Hur det såg ut det fick kvitta :)
Kram Inga

Engelska Villan sa...

Hahahaha!! En gammal fårsax :D Och du fick stå för fiolerna (fårfiolerna *fniss*) såklart!
Jadå, det där med omflyttningar känns igen, det gör ju så mycket för rummet! :) Fast på sista tiden har jag inte haft ork eller inspiration till det, det är så tråkigt. Hoppas den återkommer snart.
Kram Anna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja nog flyttar man runt på sakerna alltid, kommer på nya idéer och hos mig iaf blir det till slut en liten samling över...å så börjar det om igen...
Gamla saxar är fina. Jag har aldrig hört en liknande story tidigare, men en annan...en kompis till mig jobbade i järnaffär och skulle demonstrera en sekatör. När den var öppen råkade han tappa den och den ramlade rakt ner och satte sig i skon som fastnade i golvet. Som tur var hade den vassa delen hamnat precis mellan två tår.
Ha det gott!
Kram,
Regina

Lantliv i Norregård sa...

Fina saxar, skulle gääääääärna vilja ha ett gäng!!!! Härlig historia, kan tänka mig deras diskussion på kafferasten;o)

Kram Kram Malin

Hannis sa...

Din brädvägg...
Ja du, den är jag lite avis på.
Det där lite ruffa är en favorit.

Hehe, vilken grej med saxen!
Det blev nog en snackis i fikarummet=))
Fint är det i alla fall med sakerna i burkarna!

Ha en bra helg!