18 april 2011

Boktips

 Hej,
just nu så har jag svårt att få tiden att räcka till, så mina inlägg är få just nu. Jag försöker dock hinna med att hälsa på hos er och ta del av alla era fina inlägg med härlig vårinspiration. Det märks att ni precis som jag verkligen längtar efter sol och värme. Och nu är påsken här och det ser ut som om vi kommer att få möjlighet att njuta av ett ljuvligt vårväder - hela påskhelgen!! Kan det bli bättre?
För en tid sedan så deltog jag i en utlottning av Carina Bergius bok "Drömmen om en vit trädgård" på hennes egen blogg och jag hade den stora turen att vinna denna ljuvliga bok! - Tusen tack Carina!!

Jag tycker att boken är en härlig inspirationskälla så jag rekommenderar den varmt till alla oavsett om du har balkong eller trädgård. Är man intresserad av blommor så är det ett bra köp! En bok att njuta av... hos mig så ligger den framme och jag bläddra, läser och njuter... och drömmer om att få skapa en egen trädgård! Men i väntan på att den drömmen skall gå i uppfyllelse så fyller jag en och annan kruka och hink med ljuvliga blommor.


Ut och njut av våren!
Monica

7 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag har sett boken och är väldigt intresserad av den...kul att du tyckte om och kan rekommendera den=) Nu vill man bara vara ledig och njuta för äntligen äntligen är det varmt och skönt och oj vad det spirar överallt.

Ha en fin början på veckan!
Kram,
Regina

Lantliv i Norregård sa...

Märkligt att du visar den just idag, jag köpte nämligen en just idag;o) Tänkte jag skulle njuta av den i solen på fm imorgon innan jobbet!!

Kram Malin

Vintage House sa...

Hej
Ser verkligen ut som en toppenbok.
Hoppas att allt är bra med dig?
Vilket underbart väder vi har..
Ha det så skönt
kram
sandra

Ett Vitare Hem sa...

Grattis till den fina vinsten!
Ha en härlig tisdag!
Kram/Lena

Nyanser av vitt sa...

Ha en fin påskhelg
Kram Agneta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, vilken toppenvinst! Den boken har jag köpt, och det är ju precis så jag skulle vilja ha. Brukar planera en vitblommande trädgård, men det rör ihop sig ganska snabbt med en massa färger.
Kramar
AnnaMaria

Gugis Pärlor sa...

Grattis till dig! Vilken fin vinst du knep hem!! Jag har den boken också... den är riktigt bra! Glad Påsk!

Kram Gugi