05 april 2011

tisdagstema - FAVORITINREDNINGSBUTIK


Hej!
Så är det tisdag igen och tema i Fabriken. Idag så är temat favoritinredningsbutik. Oj oj oj! Jag har massor av favoritbutiker runt om i Sverige. Butiker som jag kommer kommer till ofta eller endast besöker någon gång då och då. Så egentligen är min lista lång men jag har bestämt mig för att välja en enda butik.

Och då väljer jag en butik här i stan som jag har älskat sedan jag klev in i den för första gången. Vilket var för många många år sedan. En butik som är fylld av de mest fantastiska ting. Kläder, smycken och detaljer till dig eller ditt hem som alla är noga utvalda av de trevliga ägarna Mona och Anna-Karin. En butik som jag tror många av er har besökt! Om inte så får ni sätta upp den på er lista över platser i Stockholm som måste besökas.


Ha det gott!
Monica

8 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

God kväll:)

Har varit där en gång, jättefin btuik!!!

Natti Malin

Vintage House sa...

Hej
Ljuvliga bilder och den butiken är ljuvlig
kram
sandra

A Cup Of Emilia sa...

Vilka fina bilder :) Synd att man inte bor i stockholm :) Kramar från Emilia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tyvärr har jag inte varit där, var på väg sist jag var i Stockholm men gick åt fel håll på Drottninggatan. När jag väl kom fram åt rätt håll var det stängt! Men jag har kollat i fönstret.
Kramar
AnnaMaria

Marie - Sofias syster! sa...

Håller fullständigt med dig! Tänkte ett tag att jag skulle blogga om det, men sen när jag inte hann med igår så blev det nåt annat istället!
Jag går ALLTID in i denna lilla butik och njuter när jag är i stan. Handlar inte alltid dock...

susanne sa...

har dottern i stockholm och är där nu som då, men har inte vetat om denna butik, ska besöka den nästa gång jag hälsar på dottern!
tack för tipset!

susanne

Marie sa...

Definitivt en favoritbutik när man är i Stockholm!!!!

Trevlig helg!
Kram Marie

Loppisliv sa...

Har aldrig varit där, men ska lägga det på minnet när jag besöker huvudstaden någongång :-) Fina bilder på små söta pärlhyacinter. Kraaam Paula